Wie zijn wij

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met uitvaartzorg. Zij begeleiden u op een persoonlijke en professionele manier. Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze medewerkers helpen u graag.

 

Marjo Damen

Beheerder uitvaartcentrum

Mijn naam is Marjo Damen en ik ben sinds 1996 werkzaam in de uitvaartbranche. Ik was toen net 30 jaar en op zoek naar een baan in de uitvaartwereld. Tot die tijd was ik werkzaam als bejaardenverzorgende; de dienstverlening heeft me altijd al aangesproken. Toen ik een advertentie zag dat men dames-dragers zocht heb ik dan ook meteen gesolliciteerd met het doel om daarna een andere functie te gaan vervullen. Na diverse functies weet ik dat ik dicht bij de overledenen én nabestaanden wil staan.

Daarom is mijn huidige functie ook zó waardevol voor me. In uitvaartcentrum Kranenburg heb ik, samen met de andere collega's in ons team, de zorg voor de overledenen én begeleid ik de nabestaanden. Wat ik het meest bijzonder vind in mijn werk is dat ik mensen leer kennen op het moment dat ze het meest kwetsbaar zijn en dat ze me die kwetsbaarheid laten zien. Dit gebeurt tijdens de begeleiding in de opbaarkamer maar ook zeker tijdens de uitvaartplechtigheden en de catering die wij verzorgen. Het contact met mensen inspireert mij nog steeds dagelijks om mijn werk te doen.

Ieder mens is uniek; ieder afscheid ook en dat ik daarbij mag helpen blijf ik bijzonder vinden.

Het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen is wanneer mensen zeggen dat ze zich thuis voelden in ons centrum. Dan kijken we elkaar aan en dan weten we dat we het goed hebben gedaan.

Contactgegevens

Uitvaartcentrum Kranenburg
Kranenburgweg 3
8024 AC Zwolle

Telefoon 038 - 45 48 878
Fax 038 - 45 26 227

info@uitvaartcentrumkranenburg.nl
www.uitvaartcentrumkranenburg.nl