Wie zijn wij

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met uitvaartzorg. Zij begeleiden u op een persoonlijke en professionele manier. Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze medewerkers helpen u graag.

 

                                                       Locatiemanager uitvaartcentrum   

Mijn naam is Karen Bakker en ik werk sinds 2010 in de uitvaartbranche. Als kind was ik altijd erg bang voor de  dood. Dit kwam doordat twee vriendjes en een oom van mij binnen een half jaar kwamen te overlijden. Ik was toen  net  zeven  jaar... Later werd de angst een interesse en ging ik me hoe langer hoe meer verdiepen in het sterven  en  in  wat er gebeurt na een overlijden.

Na vele wegen bewandeld te hebben wist ik  het 10 jaar geleden zeker: Ik wilde een baan in de uitvaartzorg.  Vervolgens ben ik begonnen in een crematorium waar ik in zes jaar tijd  enorm veel geleerd heb. Daarna ben ik  nog een paar jaar uitvaartverzorgster geweest waarbij ik ook op dat vakgebied weer  enorm veel ervaring  opgedaan heb. Het is voor mij altijd een eer geweest mensen een stukje te mogen  ondersteunen in deze moeilijke  tijd van hun leven.

In mijn huidige functie komt alles samen,  mijn ervaring als manager in verschillende branches, de ervaring van het  crematorium en de ervaring als uitvaartverzorgster. Iedere dag ben ik dankbaar dat ik hier mag werken, dat ik    uitvaartverzorgers/leiders mag ondersteunen in hun werk en dat ik samen met mijn geweldige collega’s  nabestaanden een stukje mag begeleiden in hun rouwproces.

Ieder mens is bijzonder en ieder mens beleeft een afscheid op zijn of haar eigen manier.  Wij beseffen dat dit het allerlaatste stukje is, dit stukje kun je maar één keer doen en wij zullen onze uiterste best doen om dit goed te laten verlopen.

Contactgegevens

Uitvaartcentrum Kranenburg
Kranenburgweg 3
8024 AC Zwolle

Telefoon 038 - 45 48 878

info@uitvaartcentrumkranenburg.nl
www.uitvaartcentrumkranenburg.nl