Uitvaartplechtigheden

Wanneer de begrafenis op Kranenburg of op Bergklooster plaatsvindt kunt u ervoor kiezen om de afscheidsdienst in het uitvaartcentrum te houden. De grafgang kan lopend plaatsvinden, zodat een rouwauto niet nodig is. U begeleidt uw dierbare met een loopkoets of rijdende baar. De dienst kan naar eigen wens ingevuld worden. U kunt kiezen voor een religieuze plechtigheid en daarbij gebruik maken van de vleugel. Wanneer u een afscheidsdienst zelf wilt vormgeven kan dat natuurlijk ook. Uw uitvaartverzorger geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Tijdens de plechtigheid kunt u kiezen voor livemuziek, muziek vanaf mp3/audio en/of PowerPoint presentaties, deze mogen aangeleverd worden op usb of naar ons gemaild worden, we willen deze bestanden  op werkdagen 24 uur voor de plechtigheid in ons bezit hebben, zodat we deze nog kunnen testen. Dit mag gemaild worden naar:  info@uitvaartcentrumkranenburg.nl Ook hebben wij op onze website het kopje "muziekboek" hier kunt u muziek beluisteren, dan hoeft u alleen de muziekstukken door te geven aan ons. Verder bieden wij de mogelijkheid voor een beeld en/of geluid opname van de plechtigheid en kunnen wij ook livestream bieden, de livestream bieden wij in deze roerige tijd kosteloos aan. 

In de aula zijn standaard 80 zitplaatsen, wanneer u meer belangstellenden verwacht kunnen wij uitbreiden tot ongeveer 130 zitplaatsen. Het uitvaartcentrum beschikt over een ruime parkeerplaats en is goed toegankelijk voor rolstoelen.

Contactgegevens

Uitvaartcentrum Kranenburg
Kranenburgweg 3
8024 AC Zwolle

Telefoon 038 - 45 48 878

info@uitvaartcentrumkranenburg.nl
www.uitvaartcentrumkranenburg.nl