Uitvaartplechtigheden

Wanneer de begrafenis op Kranenburg of op Bergklooster plaatsvindt kunt u ervoor kiezen om de afscheidsdienst in het uitvaartcentrum te houden. De grafgang kan lopend plaatsvinden, zodat een rouwauto niet nodig is. U begeleidt uw dierbare met een loopkoets of rijdende baar. De dienst kan naar eigen wens ingevuld worden. U kunt kiezen voor een religieuze plechtigheid en daarbij gebruik maken van de vleugel. Wanneer u een afscheidsdienst zelf wilt vormgeven kan dat natuurlijk ook. Uw uitvaartverzorger geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Tijdens de plechtigheid kunt u kiezen voor livemuziek of muziek vanaf cd’s. Heeft u eigen cd’s met muziek, dan ontvangen wij die graag één dag voor de plechtigheid, zodat we deze kunnen testen.

In de aula zijn 80 zitplaatsen, wanneer u meer belangstellenden verwacht is er een mogelijkheid om stoelen te huren. We kunnen dan het aantal zitplaatsen uitbreiden tot 160. Het uitvaartcentrum beschikt over een ruime parkeerplaats en is goed toegankelijk voor rolstoelen.

 

Contactgegevens

Uitvaartcentrum Kranenburg
Kranenburgweg 3
8024 AC Zwolle

Telefoon 038 - 45 48 878
Fax 038 - 45 26 227

info@uitvaartcentrumkranenburg.nl
www.uitvaartcentrumkranenburg.nl